Kwaliteit

Kwaliteit

Elke makelaar beweert kwaliteit te leveren, maar hoe maak je dat waar ?
Allereerst is kwaliteit objectief vast te stellen, door een organisatie welke boven alle partijen staat. Daarom heeft Heesakker Vastgoed Advies gekozen voor certificering door Det Norske Veritas (DNV) volgens een systeem dat uniek is in Nederland. Dit systeem van certificering (voorheen beƫdiging) is als enige in Nederland goedgekeurd door de Raad van Accreditatie. Dit betekend dat het kwaliteitscertificaat van de DNV door de overheid is goed bevonden als kenmerk voor kwaliteit.
De voorwaarden van dit kwaliteitssysteem zijn behalve de toelating, ook zorg te dragen voor permanente educatie, waardoor de kennis met jaarlijkse cursussen doorlopend op peil blijft. Heesakker Vastgoed Advies vindt dit systeem niet voldoende. Daarom worden er behalve de permanente educatie voortdurend opleidingen gevolgd om de kennis op peil te houden.

Thans is Marcel Heesakker gecertificeerd als :
Makelaar/taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed met certificaatnummer CERT-118006-2012-BOG

Per januari 2016 is het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs ingesteld.
Op aandringen van de Nederlandse Bank en de Autoriteit Financiƫle Markten hebben alle brancheverenigingen in de makelaardij/taxatiewereld zich verenigd om met dit register de kwaliteit en onafhankelijkheid van de taxateur te waarborgen. Slechts onder strenge voorwaarden van kwaliteit en integriteit kan een taxateur zich in het register inschrijven.
Marcel Heesakker is in het register in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed ingeschreven onder nummer RT601373123.


Pagina laatst veranderd 2017-06-28 17:23:54